Logo Essenza di Bellezza

GEZICHT


Microneedling met Dermapen4 Pro

Jouw huid verdient het beste. Jouw huid verdient deDermapen4Pro.

De nieuwste techniek op het gebied van huidverbeteringen en de meest effectieve manier voor een stralende

en gezonde huid. Lees verder...Recharge after Work 30 min

Ben je toe aan een snelle oppepper of relaxmoment na een drukke dag werken, dan is deze treatment

helemaal voor jou! Lees verder...My First Treatment 45 min

Ben je voor het eerst bij ons in de schoonheidssalon?

Dan hebben wij speciaal voor jou My First Treatment. Lees verder...My Teenage treatment for boys & girls 45 min

Het is belangrijk om de huid af en toe goed schoon te laten maken doormiddel van een gezichtsbehandeling.

Daarom hebben wij een behandeling samengesteld speciaal voor tieners van 12 tot 18 jaar. Lees verder...Men O Men 45 min

Bij deze behandeling maakt onze schoonheidsspecialiste gebruik van producten die speciaal geschikt zijn

voor de mannenhuid. Lees verder...Pamper me 65 min

Laat je  in 65 minuten meevoeren met de massage technieken uit het Westen, Oosten en Hawaii.

De huid wordt overspoeld met de voedende en hydraterende ingrediënten, voor een frisse en

gezonde uitstraling. Lees verder...Morning dew hydra treatment 60 min

In deze behandeling focussen we op anti-ageing, het verbeteren van een droge (eczeem) gevoelige huid

en het verstevigen van de huid door middel van massage technieken. Lees verder...Ageless treatment  75 min.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de volle intensieve producten van de UMA lijn

Deze producten hebben een snelle werking op het collageen en het herstel van de huid. Lees verder...Harsen bovenlip of kin 10 min

Je kan dit combineren met een gezichtsbehandeling.Harsen bovenlip en kin 20 min

Je kan dit combineren met een gezichtsbehandeling.Harsen gezicht (excl wenkbrauwen) 30 min

Als we ouder worden krijgen we meer donshaartjes. Deze worden op een zachte manier verwijderd.

je kan dit  combineren met een gezichtsbehandeling.Harsen of epileren wenkbrauwen 20 min

Wil je strakke en gestylde wenkbrauwen? Dan is dit de treatment voor jou.

Je kan dit combineren met een gezichtsbehandeling.Wimpers verven 20 min

Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor

de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up, veel sprekender uitzien.Wenkbrauwen verven 20 min

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende

wenkbrauwen is verven een uitkomst.Wimpers en wenkbrauwen verven 35 min

Combineer het verven van de wimpers en wenkbrauwen.Wimpers en wenkbrauwen verven in combinatie met wenkbrauwen epileren  45 min

Geef jouw ogen de volledige makeover die ze verdienen.Dag- of avondmake-up 30 min

Perfect aangebrachte make-up voor een feestelijke dag of een avond uit.Bruidsmake-up (incl proefmake-up) 

Passende bruidsmake-up voor jouw bruiloft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Inbegrepen zijn een proefsessie en een touch-up in de avond. Ook werken wij samen met

gerenomeerde haarstylistes. Neem contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden.Make-up advies 45 min

Wil je een gedegen advies over het aanbrengen van make-up dan kun je bij ons terecht.

Wij kunnen ook op locatie een workshop organiseren. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.Microneedling met de Dermapen4 Pro

Microneedling word ook wel Collagen Induction Therapy genoemd. Wij stimuleren het celmetabolisme en versnellen de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine.

 

Microneedling zijn talloze microscopisch kleine gaatjes die in het huidoppervlak gecreëerd. Dit zonder risico van permanent littekenvorming. 

 

De Dermapen4 Pro kan al vanaf 0,1mm worden ingesteld, dat maakt deze pen uniek. Een huid die heel dun is kan heel snel reageren.  Met een startdiepte van 0,1mm kan je bijna alle huidtypen behandelen. De maximale naalddiepte van de Dermapen4Pro is 2,5mm. Afhankelijk van gezicht, hals en decolleté zone, gevoeligheid en huidziekte bepalen we de naalddiepte.  Dit kan dus tijdens de behandeling variëren.


Lees meer over microneedling met de Dermapen4 Pro in onze Essenzaposts.Recharge after Work

Het leven is al druk genoeg. Na een lange dag kun je bij ons heerlijk ontspannen om zo de dag even helemaal achter je te laten en kun je de stress van alle dag loslaten, al is het maar voor even. Je komt tot rust en kan er weer helemaal tegenaan!


Zoals alle behandelingen beginnen we met een huidanalyse.  Het gezicht wordt vervolgens gereinigd om make-up van de huid en vuil uit de poriën te verwijderen. Hierna volgt een ontspannende massage van het gezicht, nek en décolleté. Om na de massage de huid te laten kalmeren en om herstel te versnellen wordt er een gezichtsmasker opgebracht dat is afgestemd op jouw type huid.


Als laatste wordt er een passende dag- of nachtcreme aangebracht en krijg je een advies mee waarmee je ook thuis jouw huid zo goed mogelijk kunt verzorgen en beschermen.My First Treatment

Deze behandeling is voor iedereen die nog nooit in een schoonheidssalon is geweest en is geschikt voor alle huidtypen. In 45 minuten maak je kennis met ons en doen wij een uitgebreide huidanalyse. Hiermee kunnen wij de behandeling afstemmen op jouw huidtype en kunnen wij je zo goed mogelijk adviseren.


Het gezicht wordt vervolgens gereinigd om make-up van de huid en vuil uit de poriën te verwijderen. Ook wordt de huid geëxfolieerd om dode huidcellen te verwijderen en de poriën open te zetten. Bij de dieptereiniging worden ontstekingen, talgophopingen, milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd. 


Na deze grondige reiniging wordt het gezicht gemasseerd om de huiddoorbloeding te stimuleren. Dit bevorderd het herstel van de huid en worden verzorgende producten beter door de huid opgenomen. Om na de massage de huid te laten kalmeren en om herstel te versnellen wordt er een gezichtsmasker opgebracht dat is afgestemd op jouw type huid. 


Als laatste wordt er een passende dag- of nachtcreme aangebracht en krijg je een advies mee waarmee je ook thuis jouw huid zo goed mogelijk kunt verzorgen en beschermen.My Teenage treatment for boys & girls 

Een goede dagelijkse verzorging van de huid is zeer belangrijk en je kunt daar vanaf je 12de jaar al mee gaan beginnen. Vooral de pubertijd is een periode waarin de huid onrustig kan zijn. Dit kan veel frustraties en onzekerheden opleveren. Het is ook op deze leeftijd al heel belangrijk om van tijd tot tijd de huid goed te laten reinigen doormiddel van een gezichtsbehandeling. 


Deze behandling is speciaal voor tieners van 12 tot 18 jaar oud en is geschikt voor alle huidtypen maar richt zich voornamelijk op de wat vettere huid. 


Eerst doen wij een uitgebreide huidanalyse. Hiermee kunnen wij de behandeling afstemmen op jouw huidtype en kunnen wij je zo goed mogelijk adviseren. Hierna wordt de huid gereinigd met een cleanser om alle make-up en vuilresten te verwijderen. 


Afhankelijk van jouw huidtype wordt een peeling of lysing gebruikt om dode huidcellen weg te halen. Dit zorgt ervoor dat de huid beter doorbloed wordt en de huid er gezonder uit ziet. Bij de daaropvolgende dieptereiniging worden ontstekingen, talgophopingen, milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd. 


Na de dieptereiniging brengen wij een kalmerend masker op om de huid tot rust te brengen. 


Als afsluiting brengen wij een passende dagverzorging aan op de huid. Zeker bij een jonge onzuivere huid zijn goede producten voor thuisgebruik erg belangrijk.Men O Men

Ook mannen willen er natuurlijk goed verzorgd uitzien. Daarom bieden wij jou deze behandeling speciaal gericht op de mannenhuid. Er worden producten gebruikt die de huid weer een gezonde uitstraling geven. Deze behandeling is speciaal voor de mannenhuid.


Eerst doen wij een uitgebreide huidanalyse. Hiermee kunnen wij de behandeling afstemmen op jouw huidtype en kunnen wij je zo goed mogelijk adviseren. 


Het gezicht wordt vervolgens gereinigd om  vuil uit de poriën te verwijderen. Ook wordt de huid geëxfolieerd om dode huidcellen te verwijderen en de poriën open te zetten. Bij de dieptereiniging worden ontstekingen, talgophopingen, milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd.


Daarna volgt een massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. Deze massage zorgt ervoor dat de gezichtsspieren ontspannen en het bevorderd de doorbloeding van de huid.


Als laatste wordt er een passende gezichtscreme aangebracht en krijg je een advies mee waarmee je ook thuis jouw huid zo goed mogelijk kunt verzorgen en beschermen.Pamper me

Laat u in 65 minuten meevoeren met ontspannende massage technieken. De huid wordt gepamperd met voedende, hydraterende en beschermende producten. Je huid voelde nog nooit zo stralend en gezond! Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen maar zeker voor een gevoelige huid raden wij deze behandeling aan. 


Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken welke producten het beste aansluiten bij de huid. Verder wordt er een advies gegeven de huid in het vervolg het beste onderhouden kan worden. Het gezicht wordt vervolgens gereinigd om make-up van de huid,

dagcrème en vuil uit de poriën te verwijderen. Ook wordt de huid geëxfolieerd om dode huidcellen te verwijderen en de poriën open te zetten. Bij de dieptereiniging worden ontstekingen, talgophopingen, milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd.


Na deze grondige reiniging worden hoofd, nek en schouders gemasseerd om de huiddoorbloeding te stimuleren en om compleet tot rust te komen. Dit bevorderd tevens het herstel van de huid en worden verzorgende producten beter door de huid opgenomen en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Om na de massage de huid te laten kalmeren en om herstel te versnellen wordt er een gezichtsmasker opgebracht dat is afgestemd op jouw type huid.


Afsluitend wordt er een passende dagverzorging aangebracht op de huid en wij geven je advies voor thuis en een eventuele vervolg behandeling.Morning dew hydra treatment

Een behandeling waarin optimale ontspanning en een verbeterde huidconditie voorop staan. In deze behandeling focussen we op anti-ageing, het verbeteren van een droge (eczeem) gevoelige huid en het verstevigen van de huid door middel van massage technieken. De huid wordt sterker, droogtelijntjes zijn minder zichtbaar en de huid voelt zacht en gevoed aan. Deze behandeling is speciaal gericht op de droge, normale of rijpere huid. 


Eerst doen wij een uitgebreide huidanalyse. Hiermee kunnen wij de behandeling afstemmen op jouw huidtype en kunnen wij je zo goed mogelijk adviseren.  Hierna wordt de huid gereinigd met een cleanser om alle make-up en vuilresten te verwijderen. Er wordt een korte dieptereiniging uitgevoerd. Verstopte poriën en gerstekorrels worden hierbij verwijdert.


Tijdens de massage gaan we voor maximale ontspanning en versteviging van de huid. Ook de gemstone rollers worden bij deze massage ingezet voor het extra stimuleren en verstevigen van de huid. Na de massage wordt er een anti-ageing masker aangebracht. Een herstellend en hydraterend fleece masker voor het gezicht, rijk aan hyaluronzuur en aloë vera die de huid verstevigen en kalmeren. Tijdens het inwerken van het masker voeren wij een korte hand en armmassage uit voor extra ontspanning.


De behandeling sluiten we af met dag en oogverzorging en professioneel huidadvies. De oogverzorging zal doormiddel van een korte massage worden aangebracht. De producten bestaan uit een intensief en verzorgend serum en een dag/nacht creme.
Ageless treatment

Wilt u de fijne lijntjes en de hydratatie in uw huid aanpakken, dan is de Ageless treatment een goede keuze. De Ageless treatment is speciaal gericht op anti-agening. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de volle intensieve producten . Deze producten hebben een snelle werking op het collageen en het herstel van de huid. Deze behandeling is speciaal gericht op de droge, normale of rijpere huid.


Eerst doen wij een uitgebreide huidanalyse. Hiermee kunnen wij de behandeling afstemmen op jouw huidtype en kunnen wij je zo goed mogelijk adviseren. Hierna wordt de huid gereinigd met een cleanser om alle make-up en vuilresten te verwijderen. 


Hierna volgt een milde, doeltreffende en voedende peeling/lysing op basis van eiwit of fruitenzymen (AHA). Deze peeling verwijdert effectief de verhoornde cellen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Hij stimuleert een zichtbare vermindering van rimpels en een egale en gladde huid. Hierna wordt een dieptereiniging uitgevoerd. Verstopte poriën en gerstekorrels worden hierbij verwijdert.


Na de reiniging wordt er een renewing oil blend aangebracht. Dit is een olie met een natuurlijke samenstelling op basis van de hoogste graad van pure essentiële oliën met verzorgende, vernieuwende en verzachtende eigenschappen voor de rijpere huid. De specifiek geselecteerde essentiële oliën zijn rijk aan vitaminen, het stimuleert de aanmaak van collageen, vervaagt rimpels en voedt de huid intensief waardoor deze er jonger en vitaler uitziet. Ook vermindert de olie huidveroudering.


Nu de huid heerlijk soepel is volgt een gezichts- en hoofdmassage. Deze massage heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert. Na de massage wordt er een masker aangebracht. Een herstellend en hydraterend fleece masker voor het gezicht, rijk aan hyaluronzuur en aloë vera die de huid verstevigen en kalmeren. Tijdens het inwerken van het masker voeren wij een korte hand en arm massage uit voor extra ontspanning.


Als laatste wordt er een passende gezichtscreme aangebracht en krijg je een advies mee waarmee je ook thuis jouw huid zo goed mogelijk kunt verzorgen en beschermen.Algemene informatie.


Facials/gezichtsbehandelingen.

Je gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Het is daarom belangrijk dat je je gezichtshuid goed verzorgt. Een gezichtsbehandeling kan je hierbij helpen. Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens. Is je huid niet in optimale staat, maar weet je niet zeker wat hij nodig heeft? Je schoonheidsspecialist helpt je hier graag bij en kan je precies vertellen welke facial het meest geschikt is voor jouw huidtype.


Wimpers en/of wenkbrauwen verven.

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.


Wenkbrauwen harsen.

Met mooie wenkbrauwen accentueer je jouw sterke kenmerken en met waxen creëer je die strakke wenkbrauwen. Waxen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen. Je geniet van een langdurig resultaat, want de haren worden met wortel en al verwijderd, waardoor de haren ook nog eens dunner terugkomen.


Peeling.

Heb je veel last van storende oneffenheden in het gezicht en wil je hier graag vanaf? Dan is er een oplossing voor dit probleem. Wanneer je serieus overweegt om littekens, acne, rimpels en vlekjes te laten verwijderen, is een peeling een heftige maar zeer effectieve oplossing. Dankzij de peeling zal de bovenste huidlaag zichzelf gaan vernieuwen en maakt je oude huid plaats voor een frisse, nieuwe en egale huid.


Lysing.

Een lysing is een hoornlaagverdunnend masker dankzij toegevoegde eiwitsplitsende enzymen. Hierdoor valt een lysing onder de categorie exfolianten. De enzymen weken de lijmstof op tussen de dode huidcellen, waardoor deze dode huidcellen sneller los zullen laten en de hoornlaag verdunt


SPF.

SPF staat voor Sun Protection Factor en is een beschermingsfactor die de huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen. SPF geeft aan hoelang je beschermd in de zon kunt zitten met zonbescherming (zonnebrandcrème), voordat er zonverbranding optreedt. Het gebruik van de juiste middelen beschermt de huid niet alleen tegen schadelijke UVA (huidveroudering) en UVB (zonverbranding) straling maar voeden en kalmeren de huid. 


Make-up.

Wil je stralen op je grote dag, indruk maken op een belangrijk event of wil je de belangrijkste basistechnieken leren van een echte professional? Dan moet je zeker een keer een visagiebehandeling boeken. Van een snelle dagmake-up tot een complete bruidsmake-up, avondmake-up of galalook, bijna alles is mogelijk tijdens een visagiebehandeling. Of je nu een leek bent op het gebied van make-up of al moeiteloos perfect symmetrische winged eyeliners kan creëren, een make-up artist zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat de kleur en de ondertoon van de foundation goed is afgestemd op je huidtint en dat lipstick de hele dag goed blijft zitten. Allemaal handige en simpele tips en tricks die het grote verschil kunnen maken.